Librăria Doxologia este magazinul oficial al Arhiepiscopiei Iașilor și este un spațiu destinat prezentării/vânzării de cărți și obiecte bisericești, produse naturiste și de artizanat și promovării evenimentelor organizate de către această instituție. Un loc în care dorim să aducem vizitatorilor noștri tihna sufletească prin hrană duhovnicească în tumultul "agorei" ieșene, păzite de peste 380 de ani de către Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Librăria Doxologia este magazinul oficial al Arhiepiscopiei Iașilor și este un spațiu destinat prezentării/vânzării de cărți și obiecte bisericești, produse naturiste și de artizanat și promovării evenimentelor organizate de către această instituție. Un loc în care dorim să aducem vizitatorilor noștri tihna sufletească prin hrană duhovnicească în tumultul "agorei" ieșene, păzite de peste 380 de ani de către Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Librăria este continuatoare a vechiului Palat al Expoziției obiectelor lucrate în mănăstiri și a Librăriei anexe, construit în anul 1936 lângă Catedrala mitropolitană din Iași, la inițiativa și cu binecuvântarea IPS Nicodim MUNTEANU (Casa Nicodim), Mitropolitul Moldovei.

Site-ul nostru vă ajută să descoperiți Librăriile Doxologia ca pe oaze de liniște și frumuseți nepieritoare, în care vizitatorii descoperă frumusețile Ortodoxiei, procură hrană duhovnicească pentru minte și suflet și sunt invitați să participe la evenimente (lansări de carte, întâlniri cu autori, seminarii, retrospective din pelerinaje etc.) pline de emoție și comuniune.

Celor doritori, le oferă posibilitatea să achiziționeze ușor și modern, lucruri  frumoase!

Puncte de lucru