56,00 LEI

Descriere

În timp ce sucurile marca Orange Valley fac magie la interior, crema de cătină este responsabilă cu magia produsă la exterior. Datorită ingredientelor naturale (cătină bio, ceară de albine, ulei de măsline extravirgin și ulei de soia extravirgin), aceasta contribuie la vindecarea multiplelor afecțiuni ale pielii.
Cu efect antibacterian, cicatrizant, vitaminizant, emolient și regenerant, crema de cătină are efecte benefice asupra pielii datorită vitaminelor A, B, C, E, K, P și F și acizilor grași Omega 3. Este un cocktail de vitamine de care pielea se va bucura, mai ales că produsul este indicat în tratarea infecțiilor cu stafilococ la nivelul pielii, dermatozelor, micozelor, escarelor, psoriazisului, degerăturilor sau chiar în aspecte estetice precum acneea, ridurile sau imperfecțiunile pielii cauzate de expunerea la radiațiile solare.

Crema de cătină o vor iubi atât tenul mixt sau gras, cât și tenul uscat, pentru că este eficientă și prietenoasă cu ambele. Totuși, nu recomandăm aplicarea de mai mult de 2-3 ori pe zi, iar înainte de utilizare, vă recomandăm să nu uitați să testați înainte produsul pe o porțiune mică de piele pentru a vă testa toleranța. Chiar dacă vorbim de un produs natural, există posibilitatea ca unele persoane să fie alergice la unul sau mai multe din ingredientele pe care le conține.

Sugestie de consum

Se aplică ori de cate ori este nevoie, pe suprafața pielii.

Conditii de pastrare

Loc răcoros, ferit de căldură și soare.

Valabilitate

6 luni de la data producerii – a se vedea pe ambalaj.

Categorie