24,00 LEI

Descriere

Antioxidant. Vitaminizant. Depurativ.

Produs natural obținut din pulpă de măceşe (Rosa canina) și Oțet Nera Plant de mere și miere.

Cum acţionează?

  • Antioxidant

  • Vitaminizant

  • Imunostimulator

  • Vasodilatator arterial

  • Antilitiazic

  • Depurativ

  • Hipotensiv

Pentru ce se recomandă?

  • Stres oxidativ

  • Avitaminoze

  • Imunitate scăzută

  • Hipertensiune

  • Convalescenţă

  • Oboseală fizică şi intelectuală

  • Circulaţie periferică deficitară

  • Afecţiuni renale

  • Obezitate, supraponderabilitate

Cum se utilizează produsul?

Intern:

- în salate şi mâncăruri, după gust.

Pentru persoane cu probleme de sănătate:

      Adulți: 1 lingură de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale, diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.

      Copii între 1-3 ani: 1/2 linguriță pe zi.

      Copii peste 3 ani: 1 linguriță pe zi.

Cura durează 4-6 săptămâni și poate fi reluată după o pauză de 10 zile.

Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului.

În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Mod de prezentare: Recipient de sticlă violet, a 250ml

 

Ce ingrediente conține?

27% mere mature sănătoase (Malus domestica), 10% pulpă de Măceşe (Rosa canina); 0,5% drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae); în bază de apă și îndulcitorimiere de albine, zahăr brun invertit.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

 

Fructele de măr conţin substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare normală (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importantă sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.

Măceşele reprezintă un puternic antibiotic natural. Aceste fructe deţin un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale), dar şi vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor. În paralel cu efectele antivirale, testate în timp, măceşului i s-au atribuit şi alte valenţe terapeutice: menţine buna funcţionare a vaselor capilare şi normalizează circulaţia sanguină. Măceșele au, de asemenea, efect antiinflamator, antioxidant, gastroprotector, imunostimulent, antidiareic. Sunt utilizate cu rezultate semnificative în alergii, ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant în afecţiuni imunitare, ca tonic şi regenerant pentru copii şi vârstnici, ca ameliorator al simptomelor determinate de dismenoree. Combat anxietatea, palpitaţiile, greţurile, viermii intestinali şi cresc secreţia biliară – fapt care le recomandă în afecţiunile ficatului.

Drojdia de bere mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia.

Mierea de albine conține minerale, vitamine și enzime care o fac un puternic energizant natural.

Zahărul brun invertit conservă produsul, fiind elementul necesar fermentaţiei alcoolice, prima etapă în obţinerea oţetului.

Categorie