25,00 LEI

Ce dar minunat ne oferă Ciprian Voicilă! Darul unei cărți simple și frumoase ca peretele de răsărit din casa unui creștin. O carte binecuvântată la umbra icoanei unor cuvioși: părinții Justin Pârvu, Proclu, Nicanor sau maica Paisia.  O carte plină de gânduri și emoții mistice, stârnite de amintirea unor fapte și întâmplări fără egal: mirul izvorât din fotografia părintelui Justin, piciorul care începe să-i crească unui copil șchiop, zidul de aer ridicat în calea securiștilor. Întâmplări grele, puternice, dumnezeiești...
Sorin Preda

Am fost furată imediat de conținutul caleidoscopic al cărții și nu mă pot abține să nu fac referire la bucuria pe care mi-a lăsat-o lectura cărții, bucurie similară copilului care privește uimit zeci de imagini superbe din sticla colorată, care se succed cu fiecare mișcare a tubului banal de carton - numit, pe bună dreptate, caleidoscop.
Maica Ecaterina Fermo

În ziua de astăzi majoritatea intelectualilor se străduiesc să intre în ceata cărturarilor și fariseilor care Îl răstignesc, iară și iară, pe Hristos. Iată de ce mărturia lui Ciprian Voicilă este atât de prețioasă - pentru că vine de la cineva care, după ce s-a înarmat cu solide cunoștințe de filosofie, psihologie, sociologie, vine să vorbească despre valoarea simplității vieții în Hristos.
Danion Vasile

E un volum care ține și de cele delicate, sfinte, suave, inefabile, dar și de cele pământești, nu arareori contondente, din aceeași lume. A bisericii.
Dan C. Mihăilescu

Categorie
Editura
Număr pagini
208
An apariție
2023
Format
13 x 20 cm
Librăria
Iasi
Tip copertă
Broșată
ISBN
978-606-9678-30-5